Musikværksted for 2. og 3. klasse

Musikværksted er et tilbud til elever i 2. og 3. klasse, som ikke helt ved hvilket instrument de kunne tænke sig at spille. På værkstedet har eleverne mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige instrumenter. Det kunne for eksempel være: Klarinet, tværfløjte, saxofon, messing(trompet, trækbasun), violin, cello med mere.

Vi arbejder med musikalske grundbegreber som: noder, rytmer, komposition, sang, dans og lytter til musik. Dette giver et godt afsæt til senere instrumental undervisning og giver et bedre instrument kendskab, og viden til efterfølgende at vælge det instrument, der passer eleven.
I undervisningen bruges Music Mind Games, som er en fantastisk metode, på en sjov måde, at lære alt det grundlæggende om musik. Læs evt. mere om metoden på: www.musicmindgames.com

Alder: 2.-3. klasse
Instrument: Nogle instrumenter bruges kun i undervisningen, andre instrumenter låner eleverne med hjem.
Antal elever p.t.:
Undervisere: Kirill Gedde