Komponistklasse

Komponistklasse

Har du en indre komponist i dig, så se her.

Svendborg musikskole udbyder nu som noget helt nyt en komponistklasse for unge over 11 år. 

For undervisningen står Peter og Povl (Peter Skumme og Povl Balslev)

 

Undervisningen vil forløbe over 12 gange a´  1,5 time for alle der er interesseret i at udforske og/eller udvikle det at komponere.  

 

Alle genrer er velkomne det vil med andre ord sige at eleverne er frie til at komme med den musik de har lyst til, hvorefter der i timerne vil blive arbejdet videre med kompositionerne ind i en større sammenhæng ligesom eleverne bliver vejledt i, hvordan de arbejder med deres egen musik.

 

Der vil først og fremmest være fokus på temaer – altså kunsten at skabe et godt tema – dernæst hvordan der arbejdes med det og hvordan det udvikles. Begge lærere er tilstede samtidig, så alle elever får den bedste vejledning. Der vil blive taget udgangspunkt i elevens instrument og det eleven kan spille på dette, hvorfor det er et krav at eleven netop behersker et instrument.

Senere i forløbet vil eleverne blive udfordret til at skabe musik de ikke nødvendigvis selv kan spille. Resultatet af timerne vil være en opførelse af elevernes egen musik for forældre og andre interesserede.

 

Praktisk: 

 

Timerne ligger mandage fra kl. 16.45 – 18.15 startende mandag d. 6. Januar 2020 – der vil første undervisningsgang blive uddelt en liste over hvilke 12 mandage der vil være undervisning i løbet af foråret.

 

Pris for komponistklassen vil være 3 rater a´ 295 kr. som betales ultimo januar, marts og maj.

 

Du kan tilmelde dig komponistklassen her: